Студент пожартував про свою смерть в Інтернеті й через кілька хвилин загинув

20-річний студент виклав в Інтернет запис, про те, що скоро помре, а через кілька хвилин загинув через сильний вітер, що зруйнував вежу, де він знаходився.

У американському штаті Індіана 20-річний студент Деклан Салліван розбився на смерть буквально через кілька хвилин після того, як “передбачив” свою загибель у мікроблозі Twitter. Трагедія сталася в середу на території університету “Нотр Дам”, коли сильний порив вітру перекинув вежу, з якої Деклан Салліван вів відеозйомку футбольного тренування.

Безпосередньо перед початком занять він виклав в Інтернет такий запис: “Буде весело працювати під поривами вітру до 60 миль на годину … здається, я вже достатньо пожив”.

Університетський викладач спорту і фізкультури Джейкоб Шворбрік повідомив, що у зв’язку із загибеллю студента розпочато ретельне розслідування. Зокрема, буде з’ясовано, чи висловлював Салліван свою стурбованість у зв’язку з погодними умовами адміністратору футбольної команди, відповідального за відеозйомку.
Відомо, що на момент трагедії було в силі попередження національної метеослужби про небезпечні поривах вітру.

Вишка, яка звалилася, представляла собою гідравлічний ножичний підйомник, здатний досягати у висоту 15,2 метра. Вишка простояла на університетському футбольному полі десятки років, і за цей час жодного інциденту з нею не траплялося. Останнім часом керівництво навчального закладу хотіло замінити її на більш міцну нерозкладну конструкцію, однак не встигло.

tsn.ua