Закарпаття: Рятувальники МНС витягували 33-річного водія із понівеченої у ДТП іномарки

На відрізку автотраси Мукачево-Рогатин 22-річний Юрій під час проходження правого повороту не впорався з керуванням автомобіля Audi та виїхав на ліве узбіччя, де допустив лобове зіткнення з припаркованим автомобілем Ford.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмований 33-річний водій “американця” опинився заблокованим у понівеченій іномарці.

Повідомлення про ДТП у селі Сільце, яку здійснив місцевий мешканець, надійшло до рятувальників самостійної державної пожежної частини №13 по охороні міста Іршави 1 листопада близько 5-ої години ранку. Бійці чергової варти, що прибули на місце пригоди, за допомогою механізованого інструменту деблокували мешканця села Кам’янське з автомобіля Ford та передали його лікарям швидкої медичної допомоги. 33-річний Василь був госпіталізований до центральної районної лікарні, де медики діагностували у нього закриту черепномозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану правого стегна та забій правого передпліччя. В свою чергу, водій Audi відбувся переляком.

Причиною ДТП стало перевищення швидкості. Деталі з’ясовують правоохоронці.

Олег Шрамко, начальник Центру пропаганди ГУМНС України у Закарпатській області