Закарпаття: На Міжгірщині відродили першість району з волейболу серед аматорських команд

Хоч і волейбол один з найпопулярніших видів спорту на Міжгірщині, але все-таки останніми роками була істотна хиба — тривалий час не проводився чемпіонат серед аматорських команд. Втішило, що цього сезону він нарешті відбувся завдяки ентузіастам та райдержадміністрації.

У цій справі хочеться відзначити палкого прихильника спорту, держслужбовця Євгена Бундзяка. Першість відбулася в три тури, а позаминулої неділі в спортзалі райцентрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 пройшов її фінальний акорд з участю 6 команд. У боротьбі за третє призове місце сильнішим виявився “Легіон”, перемігши спортсменів райлікарні з рахунком 3:0. Аналогічний результат зафіксовано і у фінальному поєдинку: команда “Березовий віник” — таку назву чемпіони “приклеїли” собі за уподобання проводити дозвілля у лазні — перемогла волейболістів райвідділу освіти. За переможців виступали: Є. Бундзяк, В. Афонін, В. Бельков, Е. Кічковський, Я. Стегачов, О. Плитан, А. Звірич, С. Іванина, Р. Токар, В. Черничко та І. Форос.

Заступник голови РДА Микола Тимощук та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Тетяна Горова вручили призерам кубки, грамоти та медалі. Кращим гравцем першості визнано Тараса Бартківа (райвідділ освіти).

Приємно, що поряд з волейболістами ветеранського стажу почала виділятися неабиякою майстерністю і юнь. Як, скажімо, десятикласник Андрій Звірич, котрий виступив у складі чемпіонів на цих змаганнях.

Василь ПИЛИПЧУК,  фото автора, “Верховина” для mizgir.com.ua