Закарпаття: У Хустському районі троє ДАІшників після дорожніх “гонок” загнали в тупик і пов’язали викрадача автомобілів

7 листопада близько 17 години усім підрозділам ДАІ Закарпатської області надійшло повідомлення про угон автомобіля Опель Астра. Вже через 15 хвилин дане авто помітили працівники Хустського окремого взводу ДПС старший лейтенант міліції Василь Цьока та старші сержанти міліції Михайло Кукуль та Ярослав Брехунець. Вони зреагували миттєво та спробували зупинити авто, але на зупинку працівників міліції водій не реагував, і тоді розпочалося переслідування.
Та ні ввімкнені сині та червоні маячки, ні звукова система не могли примусити водія зупинитися. Інспектори переслідували угнаний транспортний засіб протягом 40 хвилин! Професійні дії працівників ДПС допомогли їм загнати порушника у тупик та заблокувати авто.

Проте водій не здавався і тоді – він зачинився у автомобілі і на вимогу вийти не реагував. Інспекторам довелося розбити бокове скло та діставати порушника через нього. Відмінне володіння прийомами рукопашного бою дозволило інспекторам ДАІ впоратися з правопорушником за лічені секунди та одягти на нього наручники.

Затриманим виявився 25-річний мешканець Закарпаття і як з’ясувалося згодом, раніше він вже мав проблеми з законом та у 17-річному віці перебував під слідством за підозрою у причетності до вбивства.

Наразі автомобіль перебуває на штраф майданчику, а затриманий дає покази у ізоляторі тимчасового тримання.

А.Трофімчук, ВДАІ УМВС України в Закарпатській області