У Києві викрито бордель, який кришували чиновники?

Днями бійцями столичного УБОЗу прямо на “робочому місці” було затримано “працівницю-танцівницю” 1968 року народження, яка сумлінно “відпрацьовувала” свою зарплатню в одному з шоу-барів столиці.

Цей специфічний заклад знаходиться в самому центрі Києва, в будинку № 37 по вул. Дмитрівській і має назву “Шоу-бар “Органза”. 42-річна стриптизерка та ще кілька її затриманих “колег” розповіли, що танці – не головні їхні “посадові обов’язки”.

Заклад відверто позиціонує себе як місце, де можна насолоджуватись безкінечним еротичним шоу, причому, не обов’язково в межах сцени. Для грошовитих і сексуально стурбованих клієнтів є затишні кімнати з душовими кабінами, де можна провести немало приємних хвилин.

Є тут і кімнати відпочинку, обладнані необхідними м’якими та твердими меблями. А до послуг особливо постійних та надійних відвідувачів – курильні суміші та ще дещо для більш яскравого кайфу.

За неофіційними даними, донедавна заклад був під надійним покровительством Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з  торгівлею людьми.

Офіційного коментаря правоохоронних органів наразі немає. Відомо лише, що на сьогодні вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом створення та утримання місця розпусти та звідництва.

kiev.pravda.com.ua