Ужгород: Мер Погорєлов, “губернатор” Закарпаття Ледида і міністр МНС Балога разом садили екзотичні сакури (ФОТО)

Сьогодні в Ужгороді ключові політики Закарпатського краю спільно садили сакури. Першу сакуру посадив міністр МНС, лідер Єдиного Центру Віктор Балога, другу вони посадили спільно з міським головою Ужгорода Віктором Погорєловим. Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида спізнювався, але щойно приїхав і він.
Акція спільного висаджування символічних для Ужгорода дерев задумана як крок примирення ключових політиків краю на благо всього Закарпаття і зокрема обласного центру – Ужгорода.

На даний час висаджено вже 24 сакури, всього їх сьогодні посадять 60, повідомила речник міського голови Ужгорода Алла Хаятова.
Акція, переконаний міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога, започаткує озеленення всієї області:

– Зранку ми це робили в Мукачеві, на другий тиждень ми це будемо робити з обласною владою в Хусті, і, думаю, разом сприятимемо озелененню кожного закарпатського міста. Адже такі акції дають нам змогу працювати якісно задля Закарпаття.


Дерева високопосадовці садили власноруч – самотужки копали, укріплювали та навіть носили відра з водою.

– Ця акція ще раз довела: вибори закінчились. І на цих виборах в Закарпатті ворогів не було. Були виключно опоненти на посади у місцевих органах влади. Наш багатонаціональний край потребує розбудови. І коли є консолідація між міським головою, обласною владою, керівниками районів, – то є правильне бачення щодо розвитку нашого краю, – наголосив Олександр Ледида.