Ужгород: Інструментальний ансамбль “Рапсодія” запрошує на свій перший сольний концерт

У вівторок, 16 листопада, гостями прес-центру газети «НЕДІЛЯ» стануть керівник інструментального ансамблю «Рапсодія», директор Ужгородського районного будинку культури Леся Дубенко та голова правління Закарпатського обласного благодійного фонду «Вільна сцена» Василь Чайкович.
Мова йтиме про перший в історії ансамблю «Рапсодія» сольний концерт, який відбудеться 26 листопада 2010 року у приміщенні обласного театру ляльок «Бавка» о 17 год. Учасники прес-конференції довідаються про історію відомого в області колективу та про твори, які становлять основу його репертуару.
Буде піднята завіса над таємницею назви майбутнього концерту, анонсованого як «Феєрверк бажань». До складу ансамблю «Рапсодія» входять троє скрипальок, по одній альтистці та флейтистці. Цей ансамбль створений ще у 2006-му, а вже через рік йому було присвоєно звання «Народний самодіяльний колектив». «Рапсодія» – лауреат Відкритого кубку виконавських мистецтв «GRANDE PRIZE EURASIA» (2007), Всеукраїнського конкурсу естрадного мистецтва «Вечори над Латорицею» (2008), регіонального конкурсу «Сезони мистецтва» (2010).
Всі журналісти отримають запрошення на концерт колективу.
День проведення прес-конференції – вівторок, 16 листопада. Початок о 13 год.

ПРЕС-ЦЕНТР газети «НЕДІЛЯ»