Ужгороді: La Festa “запалювала” у нічному клубі “Рапогаmа”…

Нещодавно у приміщенні ужгородського нічного клубу “Рапогаmа” пройшов виступ столичного гурту La Festa. Улюбленці Суркіса, високопосадовців та багатьох заможних українців виступали перед ужгородськими глядачами і розповіли, як це виступати перед президентом та київськими знаменитостями.

Підбірка безпрограшних треків у комбінації з витонченим голосом вокалістки з вищою консерваторкою освітою, що вже має власну сольну партію в київській сучасній опері, Ольги Россі і віртуозною трою на саксофоні від Миколи Майструка створили вибухову суміш звуку і драйву, коли неможливо встояти на місці. Більше години гурт виконував ремікси на відомі світові хіти, після чого знову попрямував до Києва – вже ввечері нового дня в них був призначений наступний концерт.

«Ми вже вдруге виступаємо у вашому місті, – розповідає керівник гурту Ігор Куксенко, – але так і не встигли його добряче роздивитись. Все, що бачили, – це краєвид з вікна автомобіля по дорозі до клубу». Ігор – DJ, керівник гурту, а також чоловік прекрасної солістки колективу. Тож це, якоюсь мірою, сімейний бізнес. Кажуть, що цілодобове перебування разом не тільки ще більше зміцнює їхній шлюб, а ще і допомагає уникнути неприємних історій, притаманних сцені. Адже Ольга Россі – дуже гарна і талановита дівчина. На її адресу постійно надходять усілякі пропозиції чи залицяння.

«Одного разу мені навіть запропонували одруження, – сміється вокалістка. – Марно я відніку-валась і демонструвала свою обручку. Прихильнику було байдуже. Каже – це все муляж і він  відмовляється вірити».

Зараз графік виступів гурту досить щільний – 4-5 концертів на тиждень. Виступають на багатьох VIP-заходах, включаючи весілля і дні народження відомих персон. Кажуть, що важко виділити найяскравіший захід. Але запам’ятався випадок, коли виступали перед президентом Ющенком і його родиною. «Він навіть танцював під наші пісні! -із захопленням згадує Ігор Куксенко. – А потім склався такий момент, коли всі – його дружина і друзі – пішли танцювати, а він залишився сидіти на диванчику. Тоді я подумав, що не можна втрачати такої можливості і підійшов до нього поспілкуватись. Мушу визнати – ніякого «президентського» пафосу не відчув. Ми досить цікаво провели за розмовою 15-20 хвилин”.

Аліса КВИЧ, ФЕСТ, KarpatNews