В Ужгороді — переполох! На всіх автобусних зупинках новий мер хоче бачити …туалети

У понеділок вранці Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов особисто проїхав кількома ключовим “розв’язками” ужгородських маршруток – побував на зупинках на БАМі, у мікрорайоні Шахта, на Корятовича тощо.
Як повідомила речник мера Алла Хаятова, міський голова спілкувався і з водіями, і з пасажирами. Клієнти “маршруток”, приміром, нарікали, що транспорт доволі довго стоїть на кінцевих зупинках, чекаючи, доки заповняться всі місця. Міський голова одразу особисто спрямував кілька автобусів з-під УжНУ до міської лікарні, де на зупинці люди зачекалися на “8-ку”.

Мер зазначив: необхідно розробити чітких графік руху і частково реорганізувати наявні маршрути, оптимізувавши їх. Про нові рішення в цій сфері йтиметься у вівторок на спеціальній нараді. А вже зараз керівник міста заявив: на всіх автобусних зупинках, де є кіоски чи кав’ярні, мають бути вбиральні. Інакше питання про подальшу роботу цих торгових точок ставитиметься руба, – категорично заявив мер. Також на всіх кінцевих зупинках “маршруток” мають бути сміттєзбірники і загалом – забезпечено порядок. Варто дбати про усі речі, від яких залежить комфорт ужгородців, – наголосив Віктор Погорєлов.

Наступні виїзди фахівців на чолі із мером заплановані, зокрема, на місця, де  відбуваються забудови зелених зон та прибудинкових територій. Ця тема була однією із ключових на зустрічах з ужгородцями під час передвиборчої кампанії Віктора Погорєлова. Нині ж забезпеченість городян місцями для відпочинку і усунення самовільних забудов – серед пріоритетів нової міської влади.

Закарпаття онлайн