УНП (Закарпаття): На виборах 31 жовтня спостерігалось багато фактів порушень виборчого процесу та підкупу виборців

У Закарпатській обласній організації Української народної партії стартувала звітно-виборна кампанія, яка передбачає проведення звітно-виборних конференцій (зборів) у всіх структурних ланках УНП Закарпатської області.
Засідання Ради проходило під головуванням Голови обласної організації Української народної партії Івана Габора. У своєму виступі він проінформував членів Ради про рішення Центрального Проводу УНП щодо проведення XІІ З’їзду та подальші дії і завдання партійців в теперішніх політичних умовах. Зокрема, він відзначив, що “нерівні умови минулих місцевих виборів і недосконале виборче законодавство, а також байдужість і підкупність виборця суттєво спотворили результати виборів, які, нажаль, не стали святом демократії, а для нас обернулись, взагалі, розчаруванням”.

Також Іван Габор в своєму аналізі відзначив кращих партійців, які пройшли до 2-х міських та 2-х районних рад.

А саме: “До Свалявської міської ради увійшли представники УНП – Суп Едуард Йосипович, Зозуля Віктор Михайлович, Магурський Мирослав Петрович, Гнаткович Юрій Юрійович з відсотковим показником – 5,6. До Тячівської районної ради – Куцина Іван Михайлович. У Великоберезнянському  районі до районної ради від Української Народної Партії з результатом 5,1 %, депутатами стали Мокрянин Микола Йосипивич та Слобідський Олексій Віталійович. З найбільшим показником – 7,85 % до Хустської міської ради, пройшли – Джанда Михайло Михайлович, Марко Микола Миколайович, Гінцяк Олександр Йосипович”.

“Шкода, що кандидати, що балотувались від УНП до обласної ради посіли не перші місця, адже це чесні і порядні люди, що однозначно працювали б на користь громади. Такі результати не дивують, оскільки  спостерігалось багато фактів порушень виборчого процесу та підкупу виборців”, – запевнив керівник обласної УНП.