Закарпаття: У футбол “погралися” студенти і викладачі Мукачівського державного університету

Днями в Мукачівському державному університеті відбувся футбольний турнір між студентами і викладачами, присвячений Дню студента, який відмічається сьогодні, 17 листопада. У футболках – студенти і викладачі. Такі матчі вже стали своєрідною традицією, адже проводяться декілька років поспіль.

Першими змагалися між собою студенти – так би мовити, «розігріли» глядачів.

Всі з нетерпінням чекали, коли ж на поле вийдуть команди викладачів. Спочатку розминалися – потім довго радились між собою – мабуть, розробляли стратегію.

Боротьба за м’яч почалася з перших хвилин, і не припинялася аж до фінального свистка. Гра була цікавою і напруженою, м’яч опинявся то в однієї, то в іншої команди, а трибуни постійно здригали від емоцій вболівальників після чергового влучення у ворота. Рахунок – хіба це так важливо? Як і в будь-якому матчі, головне не перемога, а участь. Викладачі продемонстрували, що «є ще порох у порохівницях».

«Я просто в захваті, – ділиться враженнями один із глядачів, студент 2-го курсу ГПК МДУ Василь Козик. – Щороку з нетерпінням чекаю на такі футбольні баталії. Здається, що подібні заходи дають змогу нам, студентам, змінити кут зору на наших викладачів. Особисто мені це допомагає подолати деякий внутрішній страх перед ними, додає своєрідної впевненості».

Юлія Софілканич, фото автора, Інтернет-видання “Панорама Мукачева”