Ужгород: Міський голова Віктор Погорєлов взяв участь у чергових загальних зборах Закарпатського відділення Українського Союзу промисловців та підприємців

У четвер,18 листопада, відбулися чергові загальні збори регіонального відділення Українського Союзу промисловців та підприємців у Закарпатській області. Підприємці обговорили проекти Податкового кодексу (який саме розглядався у Верховній Раді України) та проект внесення змін до Митного кодексу України, розроблений Держмитслужбою України. Також йшлося про вплив підприємницького середовища на вирішення поточних питань місцевої влади.Під час обговорення проекту Податкового Кодексу України  вирішили, що сформують свою позицію щодо цього документу після його прийняття  Верховною Радою України, оскільки внесення змін і доповнень до документу відбуваються щохвилини.

Підприємці  позитивно оцінили напрацьований  Державною митною службою проект закону про внесення змін до Митного  кодексу України. За оцінкою експертів  – це революційний документ, що значною  мірою спростить життя імпортерів, експортерів та транзитерів, які працюють в Україні.

Приємною  несподіванкою для учасників зібрання стала участь в Загальних Зборах РВ УСПП, в якості гостя, новообраного міського голови Ужгорода – Віктора Погорєлова. Підприємці зустрічали міського голову оплесками, адже, як зазначила в своєму виступі Голова Правління РВ УСПП Маргарита Мощак, за останні роки, співпраця між владою міста та підприємцями була абсолютно відсутня.

Віктор  Погорєлов подякував присутнім  за підтримку його кандидатури, коротко звітував про проведену роботу й розповів про основні напрямки діяльності нової міської влади. Міський голова також звернувся до присутніх з проханням активно включитися до вирішення проблемних питань життєдіяльності міста, особливо в соціальній сфері. Останнє викликало жваву дискусію серед присутніх, всі суперечки точилися навколо визначення переліку тих проблем, де соціальна благодійність підприємців буде найбільш актуальною і доцільною.

Загальні  Збори РВ УСПП в Закарпатській  області, також прийняли нових членів організації.

ЗІА “Простір”