В Україні розпочався Тиждень захисту прав дітей

Тиждень захисту прав дітей «Ти теж маєш право!» стартував сьогодні, 22 листопада, в Київському Палаці дітей та юнацтва. Про це  повідомили в Головному управлінні освіти та науки КМДА.
Тиждень захисту прав дітей, організований Головним управлінням освіти і науки спільно з Французьким культурним центром, присвячено 21-ій річниці підписання Міжнародної Конвенції про права дитини. Триватиме святкування триватиме до 27 листопада.

У рамках Тижня захисту прав дітей «Ти теж маєш право!» передбачено виставку фотографій «Портрети. Автопортрети» (фотограф Жіль Порт), показ документального фільму «Намалюй себе…» (режисер Жіль Порт), фестиваль французьких мультфільмів, а також круглий стіл з питання захисту прав дітей.

Нагадаємо, як повідомляло ІА «Світ освіт», на початку листопада вихованці столичного дитячого садочка № 63 Солом’янського району представили Україну в проекті видатного французького режисера та фотографа Жіля Порта «Портрети. Автопортрети». Україна стала 34 країною, в якій французький режисер та фотограф Жіль Порт провів фотосесію дітей разом з їхніми автопортретами.

ІА «Світ освіт»