Закарпаття: Головний лікар Ужгородського міського перинатального центру Руслан Федько звернувся до городян із проханням припинити поливати брудом його та колектив

На електронну пошту Zakarpatpost.net надійшло звернення Головного лікаря УМПЦ Руслана Федька до жителів міста Ужгорода.Шановні ужгородці!

Я звертаюся до вас у складний час, коли чорна хмара нависла над Ужгородським міським перинатальним центром.  Звертаюся до вас з розрахунком на вашу мудрість і на те, що ви почуєте не мене, а голос розуму.

Хочу сказати про те, що честь і репутацію будь-якого закладу формувати доводиться не день і не два, але зламати цю репутацію надзвичайно легко. У тому числі це стосується Ужгородського міського перинатального центру.

В Ужгородському МПЦ сьогодні працює високопрофесійний колектив, кожен член якого – незамінна й неповторна особистість, професіонал з великої букви. Ці люди готові в будь-яку мить надати на найвищому рівні допомогу жінкам, матерям, новонародженим нашого міста. Усі лікарі, медсестри, молодший персонал працюють заради одного – заради прекрасної миті в житті кожної ужгородської родини: появи на світ нового життя. І цей колектив буде й надалі працювати з єдиною метою, але він не заслуговує на те, аби його поливали брудом. А подібне, на жаль, відбувається, бо останнім часом на сторінках ЗМІ, в тому числі в мережі Інтернет, з’явилося чимало інформації, яка завдає значної шкоди закладу. Це не варте жодного крісла чи посади. Зі мною чи без мене, заклад працюватиме й надалі виконуватиме свою високу місію.

Попри це я також хочу звернутися до всіх з проханням припинити поливання брудом. Я звертаюся до вашої совісті та мудрості. Прошу замислитися над тим, що всі ми живемо в одному місті, дихаємо одним повітрям, нам світить одне сонце. Завтра нам доведеться зустрічатися на вулицях нашого прекрасного Ужгорода і дивитися одне одному в очі. Давайте зробимо все, аби завтра не відводити погляди та спокійно тиснути руки. Життя занадто коротке, аби розмінювати його на дрібниці.

А ще я щиро хочу подякувати всім, хто підтримав мене в цей важкий час. І ще раз запевняю: ужгородці, пам’ятайте, ми служимо не посадам і кріслам, а жінкам, матерям, новонародженим малюкам!

З повагою,
Руслан Федько,
головний лікар Ужгородського міського перинатального центру