Американська компанія Supatcha Resources викупить свої акції золотих родовищ Закарпаття на 3 млн. дол. США

У понеділок, 22 листопада, компанія Supatcha Resources Inc. (Денвер, штат Колорадо, США), що володіє правами на три українських золотих копальні, повідомила на веб-сайті американської Over the Counter Bulletin Board (OTCBB) про рішення викупити свої акції на $ 3 млн.
Програма викупу буде фінансуватися за рахунок готівкових коштів Supatcha Resources.

“Ми раді оголосити про програму викупу в інтересах акціонерів, оскільки переконані, що наші акції недооцінені. Це поліпшить майбутні прибутки на акцію за рахунок зменшення їх кількості”, – наводяться в повідомленні слова генерального директора компанії Миколи Ягідки.

Крім того, згідно з повідомленням, Supatcha Resources планує до 5 грудня 2010 року затвердити технічний звіт по Барлевському і Виноградівському родовищах золота.

У початку квітня 2010 року Supatcha Resources за $ 7,5 млн придбала 90% Poltavas Capital Management Ltd. (Британські Віргінські острови), що володіє українською компанією “Золоті ворота”, яка, у свою чергу, має в своєму розпорядженні ліцензії на розробку Барлевського і Виноградівського родовищ золота (Закарпатська обл.). На користь продавців було випущено 500 тис. акцій Supatcha (4,1% існуючої кількості).

Коммерсантъ