Студентів Закарпаття запрошують взяти участь у конкурсі студентських наукових робіт

Міністерство освіти та науки України затвердило наказ «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2010/2011 навчальному році». Про це повідомили в прес-службі МОН.
Наказ виданий на виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007 – 2010 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2007р. №1016, та з метою пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах.

В тексті документу за підписом міністра освіти і науки Дмитра Табачника зазначається, що у 2010/2011 навчальному році Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук повинен проходити у два тури. Перший тур – у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації, жовтень – грудень 2010 року, другий тур – у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації, визначених як базові, січень-березень 2011 року.

ІА «Світ освіт»