Закарпаття: Регіон одержить 11 шкільних автобусів на суму 3 млн. 161,675 тис. грн.

Управління освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації за підсумками проведеного тендеру 22 жовтня ц.р. вибрало ЗАТ «Бориспільський автозавод» для постачання 11 шкільних автобусів.Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому в “Віснику державних закупівель”.

У повідомленні наголошується, що, зокрема, згідно з договором від 15 листопада ЗАТ “Бориспільський автозавод” поставить управлінню освіти Закарпатської ОДА шкільні автобуси на загальну суму 3 млн. 161,675 тис. грн.

Довідка

ЗАТ “Бориспільський автозавод”, що входить до корпорації “Еталон”, – одне з наймолодших українських підприємств у галузі проектування і виробництва автотранспортних засобів. Зареєстровано в квітні 2002 року.

ЗАТ “Бориспільський автозавод” бере активну участь у реалізації Державної програми “Шкільний автобус”, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України 16 січня 2003 року.

На заводі освоєно виробництво двох моделей шкільних автобусів – особливо малого класу БАЗ-2215 “Школярик” і малого класу БАЗ-А079 “Школяр”.

Корпорація “Еталон” (Київ) об’єднує 21 підприємство. До корпорації входять Бориспільський і Чернігівський автозаводи.

УНІАН