Янукович може ветувати Податковий кодекс

Ганна Герман повідомила, що після ознайомлення з Податковим кодексом, Віктор Янукович может ветувати його.

Президент Віктор Янукович може ветувати Податковий кодекс. Про це заявила заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман.

“Давайте почекаємо кілька днів. Президент ознайомиться. Стежте за головним повідомленням, воно з’явиться від самого президента”, – зазначила Герман.

У свою чергу, народний депутат з фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко висловив упевненість, що Янукович врахує “податковий інтерес” всієї країни.

Він відкинув звинувачення опозиції в тому, що Віктор Янукович перестав бути “своїм” для жителів Донбасу, про що свідчить участь підприємців зі Східної України в акціях протестів.

“Президент України турбується не про окремого громадянина або регіон, він турбується про країну, щоб у ній жилося комфортно всім. У своїй політиці він завжди підкреслював, що він президент всієї України, а не президент Донбасу чи Західної України”, – підкреслив Колесніченко.

На думку нардепа, Податковий кодекс “ніколи нікого не радував і не буде радувати”. “Президент – прагматичний політик, він людина, яка несе відповідальність за майбутнє держави, включаючи майбутнє тих людей, які мітингують і доводять свої права”, – зазначив “регіонал”.

Нагадаємо, 22 листопада в Брюсселі президент Віктор Янукович пообіцяв на цьому тижні зустрітися з учасниками акції протесту проти нового Податкового кодексу і врахувати їх думку при прийнятті свого рішення по цьому закону.

“Я завжди реагував на будь-які питання, за якими до мене зверталася громадськість, і в цьому випадку я також обов’язково відреагую, і я відреагую лише після того, як отримаю експертний висновок за цим законом”, – сказав Віктор Янукович.

Раніше учасники акції протесту на Майдані Незалежності в Києві попросили патріарха Кирила благословити президента Віктора Януковича на ветування Податкового кодексу.

tsn.ua