Закарпаття: Сьогодні пройде друге пленарне засідання Ужгородської райради

А напередодні в Ужгородському районі Закарпатської області пройшов День депутата.

Друге пленарне засідання  першої сесії районної ради розпочалось  урочисто. Адже в  цей день іменником  був Михайло Фединець – голова районної ради. Тож від імені депутатського корпусу його привітала Віра Данко, заступник голови ради. Щирі слова вітання від виконавчого апарату ради прозвучали і від ветерана служби органів місцевого самоврядування Галини Барканової, головного спеціаліста організаційного відділу районної ради.

На  порядок денний сесії виносились питання «Про утворення пос- тійних комісій» та встановлення надбавок заступнику голови районної ради. Попередньо  було проведено консультації з керівниками  партійних осередків щодо представництва депутатів в тій чи іншій комісії. Однак, було прийнято рішення про доопрацювання складу постійних депутатських комісій, а роботу сесії вирішено продовжити в п’ятницю.

Відтак, присутні взяли участь у виїзному Дні депутата. Вони оглянули об’єкт санаторно-оздоровчого комплексу «Деренівська купіль», що в с. Нижнє Солотвино (на фото).

Ужгородщина надзвичайно перспективна для розвитку туризму та рекреації. Адже тут наявні цілющі джерела мінеральних та термальних вод з лікувальними властивостями. Шляхом залучення інвестицій в ра- йоні реалізується інвестиційний проект з реконструкції санаторно-оздоровчого  комплексу «Деренівська купіль». Повна реалізація цього проекту дозволить створити додаткові робочі місця, значно зростуть надходження до бюджетів  всіх рівнів, покращиться інфраструктура  населених пунктів.

Депутат районної ради Костянтин Янцо, головний лікар  санаторію, детально розповів про перспективи  даного об’єкту. Перший День депутата новообраного депутатського корпусу  районної ради VІ скликання пройшов  змістовно і цікаво.

“Вісті Ужгородщини”