Закарпаття: Наша краянка Іветта Божар завоювала титул першої віце-міс конкурсу краси “Міс Україна-Поділля”

Перемогу на першому конкурсі краси «Міс Україна-Поділля» здобула 18-річна вінничанка Вікторія Рихлюк. Шоу проходило 27 листопада у Вінницькому музично-драматичному театрі імені Садовського.

Загалом за корону найкращої дівчини України-Поділля змагалися 18 представниць із 12 областей України. Разом з шістьма вінничанками за корону найкрасивішої дівчини змагалися красуні з Ужгорода, Рівного, Запоріжжя, Полтави, Львова, Житомира, Києва, Кіровограда, Тернополя, Хмельницького і Харкова.

Першою віце-міс стала представниця Закарпаття Іветта Божар
, титул другої віце-міс дістався львів’янці Анні Андрес. Титул «Міс спорт» поїхав до Рівного із Тетяною Климець, «Міс Gold» стала представниця Житомира Юлія Пінчук, «Міс дружба» завоювала тернополянка Анастасія Шеремета, а звання «Міс глядацьких симпатій» від глядачів дістався вінничанці Марії Швець.

Вели цей новий конкурс краси популярні телеведучі Юрій Горбунов та Інна Цимбалюк, яка сама у 2006 році стала «Міс Україна-Всесвіт». А поміж виходами дівчат розважали глядачів переможець шоу “Танцюю для тебе-3” і срібний призер першого сезону проекту “Танцюють всі!” Олександр Лещенко, а також епатажна група А.Р.М.І.Я у складі п’яти чарівних та сексапільних учасниць. Вінничанам, що прийшли у цей вечір до театру Садовського, шоу прийшлося до душі, на аплодисменти глядачі не скупилися.

Нагадаємо, що конкурс «Міс Україна-Поділля» організував відомий вінницький меценат Сергій Панадій, генеральним спонсором виступила газета RIA.

“20”