Сьогодні закарпатці телефонували заступнику голови ОДА Івану Качуру

У вівторок, 30 листопада, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур взяв участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади». За дві години до нього звернулися більше десятка краян.

В основному, звернення стосувалися вирішення земельних та майнових конфліктів, надання матеріальної допомоги на лікування. Так, пані Марія з Верхніх Воріт, що на Воловеччині, звернулася з проханням виділити путівку на лікування дитини. Ще одна жителька цього району просила допомоги з ремонтом будинку, пошкодженого внаслідок зсуву грунту. Пані Галина із села Сімерки Перечинського району скаржилася на відсутність електропостачання в населеному пункті.
З усіх порушених питань дано конкретні доручення,  деякі звернення Іван Качур взяв на особистий контроль. Були звернення від громадян, які потребують детального вивчення. Звучали і телефонні дзвінки-подяки за оперативно надану допомогу заступником голови облдержадміністрації за результатами особистих прийомів. Наступний сеанс прямої телефонної лінії “Запитай у влади” відбудеться 29 грудня.

Прес-центр ОДА