Ротаракт клуб “Ужгород” запрошує до участі у фотовистаці “Закарпаття твоїми очима”

Запрошуємо всіх небайдужих до фотомистецтва, взяти участь у фотовиставці „Закарпаття твоїми очима” як учасник чи просто відвідувач виставки. Організатором даної фотовиставки виступає Ротаракт клуб “Ужгород”, надалі – Організатор.
Теми фотовиставки –
1. Замки Закарпаття – подих віків (фото будь-якого стилю, обов’язкова умова, щоб «головними героями» на них були наші фортеці).
2. Вулична романтика (оригінальні куточки Ужгорода та інших міст чи сіл Закарпаття, вдень та вночі, взимку чи влітку. Словом – довіряємо Вашій фантазії).
3. Чорно-біле місто (оригінальні куточки Ужгорода,оригінальні ракурси все це – тільки не в кольорі, фото в стилі «ретро»).
4. Життя в деталях (все, що здається Вам цікавим – увага має зосереджуватись на оригінальній деталі чи об’єкті).
5. Ретромобіль (проявляйте усю любов до старовинних авто (сподіваємось, Ви любите їх не менше за нас).

Для участі у Фотовиставці автор подає з 22 жовтня по 20 листопада свої роботи в кількості від однієї до трьох на електронному носії, заповняє анкету учасника фотовиставки та сплачує внесок сумою 30 грн.
Приймаються фотографії у електронному вигляді розміром 30×45 см або 30×40 см, готові до друку без корекції в фотолабораторії, назва файлу має бути назвою фотографії роздільна здатність фото не менше 300 пікселів/дюйм).

Місце збору фотографій:
Минайська 15 а, весільний салон „Богиня” з 14-00 до 18-00 з понеділка по п’ятницю. Довідки за телефоном (050)978-18-58.

Місце та дати проведення фотовиставки:
Перемоги 11 б (вона ж Капушанська), 3 поверх, студія „Коцка” (на 1 поверсі „Дельта Банк”) з 29 листопада по 3 грудня.

На фотовиставку буде відібрано всього 50 найкращих фотографій, які вже будуть роздруковані і представлені для всіх відвідувачів фотовиставки. Фото будуть оформлені під склом На відкритті фотовиставки також будуть присутніми представники телебачення та газет.
Організатор Фотовиставки залишає за собою право використовувати ці фотороботи в проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій, продажу тощо із збереженням прав інтелектуальної власності автора фотороботи.
До фотовиставки не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну або комерційну рекламу.      Обов’язковими умовами участі в виставці – наявність назви у фотографії та відповідність тематиці. Від кожного учасника на фотовиставку приймається від одної до трьох фотографій. Фотоколажі на фотовиставку не приймаються. Дозволяється незначна обробка фотографії.
Фотографії, що виставляються на фотовиставку повинні бути зроблені учасником або належати йому. В деяких випадках Організатори можуть запросити підтвердження авторства чи належності фото. Непідтверджені фотографії можуть бути дискваліфіковані.
Фотографії повинні бути зроблені в Закарпатській області і відповідати тематиці фотовиставки.

Найкращі фотороботи потраплять на виставку, яка відбуватиметься з 29 листопада (день відкриття) по 3 грудня в приміщенні за адресою вул.. Перемоги 11 б (Капушанська 11 б), 3 поверх у студії „Коцка”.

Сlipnews.info