Yahoo! назвав ТОР-10 популярних запитів року

Пошуковик Yahoo! опублікував десятку найпопулярніших пошукових запитів 2010 року. Зокрема, найпопулярнішою темою у аудиторії Yahoo! (в основному американців і канадців) стала тема про нафтову пляму в Мексиканській затоці.
На другому місці виявився чемпіонат світу з футболу в ПАР, у тому числі запити, присвячені вувузела і восьминога Паулю, а на третьому актриса і співачка Майлі Сайрус, що випустила влітку 2010 року новий альбом з заголовним хіт-синглом “Can’t Be Tamed”.

Замикають першу п’ятірку рейтингу Yahoo! ще дві амбітні дівчата – світська левиця Кім Кардашьян та співачка Леді Гага. Другу половину десятки відкриває iPhone – влітку 2010 року Apple випустила чергову версію популярного гаджета – iPhone 4.

На сьомому місці розташувалася акторка і модель Меган Фокс, а відразу за нею 16-річний R’n’B виконавець Джастін Бібер, номінований на “Греммі” за кращий дебют року.

Наступним за популярністю стало телешоу American Idol, а замикає пошуковий топ-10 Брітні Спірс.

Yahoo! відзначає, що Брітні вже протягом 10 років є завсідником десятки найпопулярніших запитів, причому з 2005-го по 2009 рік Спірс займала в ній перше місце.

РБК-Україна