Всеукраїнська акція “Охорона праці очима дітей” стартувала на Закарпатті

Всеукраїнська акція «Охорона праці очима дітей», що стартувала на Закарпатті, внесла пожвавлення у щоденну працю спеціалістів місцевого управління Держгірпромнагляду.
Робочі будні тепер чи не щодня закінчуються цікавою і корисною розрядкою: праце охоронці знайомляться з художніми роботами школярів, що надходять з різних куточків регіону, обговорюють їх тематичну та художню цінність, сперечаються, які з робіт можуть претендувати на відзнаки на загальноукраїнському рівні.

Особливо активно наразі проявили себе учні загальноосвітніх шкіл Берегівщини та дитячих шкіл мистецтв багатьох населених пунктів Тячівщини. У роботах дітей цікаво подані як процеси на виробництві та в побуті, що вимагають прискіпливої уваги на предмет безпеки, так і місця техногенних катаклізмів у регіоні, викликані, до прикладу, діяльністю Солотвинского солерудника чи ВАТ “Закарпатполіметали”.

Наразі високу оцінку спеціалістів управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області отримали роботи тринадцятирічної учениці Тячівської ДШМ Ольги Мочан “Погляд у майбутнє. Робот у найнебезпечнішій ділянці вуглевидобувної шахти”, дванадцятирічного учня цього ж закладу Богдана Русина “Натюрморт будівельний в обідню перерву” та дванадцятирічної Наталії Драгул  з Тячівського районного центру юнацької творчості на базі Тячівської ЗОШ 1-111 ст. №1 ” Вишивай, та про безпеку не забувай”.

Незабаром буде підбито підсумки конкурсу, визначено переможців, роботи яких за підтримки управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА зможуть переглянути відвідувачі веб-сторінки облдержадміністрації та сайту Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області.