На Закарпатті УБОЗівці затримали злочинця, якого підозрюють у замаху на життя судді Ужгородського суду

Як повідомляє джерело в УМВС України в Закарпатській області, сьогодні, 5 грудня, співробітниками УБОЗ був затриманий особливо небезпечний злочинець Володимир Анталовці, що перебувавс у розшуку за підозрою в замаху на життя судді Ужгородського міськрайонного суду Олега Ціцака.

Оперативники закарпатського Управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали посередника між замовником замаху на Ціцака і виконавцями громадянина України В. Анталовці (кличка “Худой) в Свалявському районі під час “стрілки” з іншими кримінальними авторитетами.

Нагадаємо, що троє злочинців, серед яких один житель Закарпатської області, були заарештовані безпосередньо при підготовці вбивства судді Ужгородського міськрайонного суду. Один з учасників замаху на життя судді був арештований у Хмельницькому і поміщений у слідчий ізолятор тимчасового утримання. Там він почав давати свідчення, що замовником вбивства О. Ціцака є мер Ужгорода С. Ратушняк. Через кілька днів його знайшли повішеним у камері.

Згідно з матеріалами кримінальної справи, підсудні зізналися, що за виконання замовлення їм обіцяли по 10 тисяч доларів. Посередник пояснив кіллерам, що Ціцак заважає нормально жити декотрим “порядним людям”. Фігуранти замаху подали до суду клопотання, у якому просили викликати на допит колишнього ужгородського мера Сергія Ратушняка. Відомо також, що мати одного з підсудних намагалася зустрітись із Сергієм Ратушняком в Ужгороді і навіть записалася до нього на прийом.

Після цих подій невідомий кинув вибуховий пристрій у будинок заступника голови Ужгородського міськрайонного суду Олега Ціцака.

vikno.eu