Ужгород: У “Eila Club” відбувся “Uzhgorod Fashion Day” — Ужгородський День Моди

Вчора, 4 грудня, у розважальному комплексі Ужгорода «Eila Club» відбувся «Uzhgorod Fashion Day» – Ужгородський День Моди.
Ексклюзивну колекцію брендового одягу представляли фірмові магазини та бутіки Ужгорода. Розкішні жіночі сукні та костюми від «Paris», «Pierre Cardin»; хутряні вироби від «Argos»; джинсовий одяг для чоловіків та жінок від «Джинс Сіті»; колекція окулярів від “Black & White” та «Світ Оптики». Закарпатські дизайнери представили глядачам колекцію модних жіночих суконь, костюмів, капелюшків та сумочок.

Ужгородський дизайнер Marian Couture представив унікальну колекцію вечірніх та весільних суконь від дизайнерської студії «Marian Couture».

Допомогу в організації проекту надали: магазин елітної парфумерії “PARFUM STUDIO”, туристичне агентство “Гарячі тури”, салон краси “Батерфляй”, готель”Закарпаття”. Ужгородський День Моди підтримали також депутати Закарпатської обласної ради Мирослава Каламуняк та Володимир Чубірко. Головними інформаційними партнерами виступили: ТРК «Люкс», МСІ Тиса, глянцевий журнал “ANTURAZH”.

Показ моди тривав протягом трьох годин. Всі бажаючі мали можливість замовити або купити будь-який виріб із показаного моделями одягу відразу на місці у дизайнерів.

ВЗП