Закарпаття: Мешканка Синевирської Поляни відзначена відразу …двома міністерствами!

7 грудня — День місцевого самоврядування. З нагоди професійних свят, як правило, бувають нагороди. Їх удостоюються, звичайно, ті, хто їх заслужив. За багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток краю Почесними Грамотами одразу двох міністерств України — регіонального розвитку та будівництва, а також економіки (міністри В.Г. Яцуба і В.П. Цушко) відзначено секретаря Син.-Полянської сільради Марію Красняник.

Під час наради з секретарями селищної та сільських рад нагороди Марії Михайлівні вручив голова райдержадміністрації Іван Роман, тепло побажавши їй нових звершень.

Син.-Полянська сільрада вже протягом тривалих років за багатьма показниками діяльності одна з кращих не лише самій Міжгірщині. І особлива заслуга у вагомих досягненнях цієї енергійної і привітної жінки, яка, досконало знаючи свої обов’язки, кваліфіковано їх виконує як заради належної репутації держслужбовця, високому іміджу органу місцевого самоврядування, так і для блага краян-односельчан. Без перебільшення можна сказати, що де-де, а в цій взірцевій сільраді від аза до іжиці, як кажуть, все в ажурі і завдяки органічному поєднанню зусиль, добросовісній праці секретаря Марії Красняник та голови Юрія Горвата. Словом, люди на своєму місці, їм довіряють земляки, що і яскраво підтвердили нещодавні вибори.

Вітаємо, Маріє Михайлівно, з високими відзнаками і зичимо особисто вам всіх земних гараздів, розквіту і благополуччя глибинці!

Василь Пилипчук, журналіст газети “Верховина”, фото автора. “Верховина” для mizgir.com.ua