Філіп Кіркоров жорстоко побив молоду жінку

Режисер церемонії вручення музичної премії “Золотий грамофон – 2010” звинуватила співака у тому, що він її жорстоко побив. У жінки струс мозку.

Філіпа Кіркорова знову звинуватили в рукоприкладстві. Причому – з наслідками: непритомністю та струсом мозку. Другий режисер церемонії вручення музичної премії “Золотий грамофон – 2010” 25-річна Марина Яблокова повідомила в міліцію, що її побив співак Філіп Кіркоров.

За словами адвоката жінки, вона попросила порушити відносно Кіркорова справу. Яблокова стверджує, що співак образив і побив її.

Як розповів адвокат, зіткнення між його клієнткою і Кіркоровим відбулося в Кремлівському палаці, коли співак репетирував свій номер перед виступом на “Золотому грамофоні”. Кіркорову не сподобалося, що йому в очі світить прожектор, і він в грубій формі висловив своє невдоволення Яблоковій, що відповідала за технічне забезпечення.

“Яблокова спокійно попросила Кіркорова почекати, поки світло буде налагоджено, на що Кіркоров відповів нецензурною лайкою в мікрофон. Тоді Марина обурилася і попросила Філіпа перестати її ображати. Філіп оскаженів і з криками” Я тебе вб’ю! “Підбіг до неї і вдарив рукою по обличчю “, – розповів адвокат.

За даними адвоката, від удару жінка впала, після чого Кіркоров став бити її ногами, поки йому не завадили свідки події.

Адвокат розповів також, що його клієнтка втратила свідомість, а пізніше лікарі діагностували у неї струс мозку і множинні гематоми.

tsn.ua