Закарпаття: В Ужгороді підбили підсумки літньо-осіннього сезону серед футболістів-аматорів (ФОТО)

Минулої суботи в спортзалі підрозділу МНС в обласному центрі Закарпаття були підбиті підсумки літньо-осіннього спортивного сезону в Ужгороді. В Ужгородській міській федерації міні-футболу головує Андрій Варцаба, але, через його відсутність, нагороди вручав заступник голови Федерації і президент аматорського клубу «Моноліт-Радванка» Тібор Зомбор.

Тібор Зомбор привітав усіх з настанням зимового сезону, порадів зростанню масовості цього ігрового виду спорту, вручив красиві кубкові нагороди футбольним клубам «Шахта» (перше місце), «Крам» (друге місце), «Моноліт-Радванка» (третє місце). Відзначив він також кращого наймолодшого учасника Юрія Мандича з ФК «Хенкель-Радванка», команду-перспективу чемпіонату — ФК «Радванка», відповідну грамоту отримав і футбольний клуб «Епіцентр» за «найвищий прояв бажання до перемоги».
Відтак Тібор Зомбор повідомив, що в чемпіонаті взяли участь десять команд, було зіграно 49 матчів.
—Загалом, — сказав він, — нашій Федерації вдалося провести чемпіонат міста над Ужем на належному рівні. Боротьба була напруженою. Лідери до кінця не визначалися, що підтверджує загальну високу фізичну та ігрову підготовку всіх учасників. Крім, названого міського чемпіонату, теплої пори пройшов ще й Кубок Федерації, що став міжнародним завдяки участі в ньому команд із Міхаловців (Словаччина) та Загоні (Угорщина). Маємо в активі й осінній дитячий турнір на Кубок футболіста Вагоні, де нагородження проводив славнозвісний майстер шкіряного м’яча і тренер Йожеф Сабо. Збірна нашої Федерації завоювала «бронзу» на чемпіонаті з нагоди шістдесятиріччя угорської залізниці в Загоні.
Наразі Ужгородська федерація з міні-футболу  планує провести зимовий чемпіонат Ужгорода, вже традиційний чемпіонат міста 2011 року, в якому, до речі, планується участь до двадцяти команд. Федерація ще працює над організацією Міжнародного Кубка Карпат з участю словаків, румунів, угорців. Партнери вже повідомили про свою готовність до виступів.

Василь ЗУБАЧ, Ужгород, Karpatnews.in.ua