В Україні змінилися умови проведення зовнішнього незалежного оцінювання

Вчора, 7 грудня, відбулася прес-конференція директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука. За його словами, зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) випускників загальноосвітніх навчальних закладів пройде з 2 по 24 червня.
Школярі матимуть можливість здати тести з 12 предметів, зокрема, один обов’язковий з української мови й літератури, математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов.

Крім того, додав Ігор Лікарчук, до 5 липня 2011 року учасники ЗНО отримають свої результати. “До 5 липня ми також плануємо розглянути апеляції учасників зовнішнього оцінювання”, – сказав він.

Він також сказав, що зовнішнє оцінювання в основному буде проходити за технологічною схемою і методикою, які були успішно апробовані в попередні роки і підтвердили свою ефективність.

І.Лікарчук також повідомив, що у тестах з історії України, біології, географії вперше будуть використовуватися завдання, що передбачають коротку відповідь множинного вибору.

Крім того, в 2011 році буде збільшено час (до 150 хвилин) на виконання тестів з історії України і географії, і зменшена кількість завдань з 51 до 46 в тестах з іноземних мов.

07.12.2010 15:48  |  Освіта та наука в Україні  |  За матеріалами: УНІАН
Університети США. Ґранти для молодих науковців, стипендії для навчання на магістерському рівні та в аспірантурі. Програма імені Фулбрайта

Ви можете обговорити новину в форумі та надіслати власну для розміщення.

Для отримання новин поштою Ви маєте зареєструватись
та налаштувати параметри розсилки в персональному акаунті.
Новини від META.UA

Коллайдер ведет себя очень необычно Первые результаты декабрьских экспериментов на Большом адронном коллайдере оказались непредвиденными. Ученые обнародовали первые результаты декабрьских экспериментов на Большом адронном коллайдере (БАК). Некоторые из них оказались непредвиденными. Об этом, как передает Компьюлента, говорится в публикации Journal of High…

Ученые научились предсказывать дату смерти “!–TBegin–“”!–TEnd–“Генетики создали точный тест определения продолжительности жизни любого человека. Ученые скорректировали точность генетического теста, по которому можно определить, доживет ли человек до ста лет. Она оказалась ниже 100%, но гораздо выше, чем у любого другого метода исследования.

ТОП-7 заброшенных чудес СССР Секретная база подводных лодок в небольшом крымском городке Балаклава — один из крупнейших военных объектов, оказавшихся брошенными после распада СССР. С 1961 года под горой Таврос располагался комплекс, где хранились боеприпасы (в том числе и ядерные) и…

Абитуриентов будут жестче наказывать за телефоны на тестировании Во время вступительной кампании в 2011 году будет ужесточена ответственность абитуриента за использование в ходе внешнего тестирования технических средств приема и передачи информации. Об этом на пресс-конференции сказал директор Украинского центра оценивания качества образования (УЦОКО) Игорь Ликарчук….

США рассекретят 40-летнюю тайну о Луне! США рассекретят 40-летнюю тайну о Луне!

Планета-двойник земли начала слать странные сигналы Недавнее открытие подобной Земле планеты Gliese 581g вызвало резонанс среди соискателей внеземной жизни. По карйней мере одно заявление относительно возможных сигналов с планеты уже прозвучало, но научное сообщество встретило новость скептически.

Завтра в Украине меняется порядок набора телефонных номеров С 14 октября в Украине изменяется порядок набора номеров междугородной и международной телефонной связи.

Освітній портал