На Закарпатті автомобіль зі скрапленим газом упав у бурхливу р.Теребля з 5-метрової висоти, водія шукають

Зимова повінь на Закарпатті підтопила уже 230 дворогосподарств у семи районах. Паводкові води залили 31 гектар землі. Бурхливі потоки зруйнували 215 метрів берегоукріплень та пошкодили три мости — бетонний автомобільний, дерев’яний та підвісний.
До будинків люди добираються в об’їзд. Через пошкоджений міст відрізаними від світу залишаються мешканці 40 осель у селі Присліп. Повноводні річки із небезпечно високими рівнями води продовжують розливатися.  Через перелив води та селеві потоки на багатьох ділянках доріг місцевого і державного значення тимчасово закрито рух машин.

У селі Ганичі водій вантажівки, що перевозив у балонах скраплений газ, не впорався з керуванням. Машина впала з п’ятиметрової прірви у бурхливу річку Теребля. Паводок заважає водолазам шукати чоловіка.

У селі Вільхівці вода підмила 80 метрів дамби.  Її може прорвати. Тоді миттю затопить 305 будинків. Селян попередили про можливе відселення. Вони вже зібрали речі. Десять сіл – без електропостачання через обірвані лінії електропередач.

Прогнози синоптиків невтішні. Над ранок дощ на Закарпатті припинився. Та вдень знову дощитиме. І рівні води на річках ще більше зростуть.

KarpatNews.in.ua