Закарпаття: Аварійні “ужинки” на дорогах гірського краю

Поблизу одного із сіл Рахівського району водій автомобіля ВАЗ не зумів впоратися з керуванням свого транспортного засобу і з’їхав у річку Тиса. Внаслідок автопригоди власник автомашини отримав черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Постраждав також 20-річний пасажир ВАЗа. Обидвох потерпілих доставили у найближчу лікарню.

Того ж дня, близько дев’ятої години ранку, сталася аварія і на Берегівщині. 31-річний житель м. Долина Івано-Франківської області, рухаючись автомобілем «Фольксваген» у напрямку села Яноші Берегівського району, з’їхав у кювет. Під час аварії водій отримав черепно-мозкову травму, забій грудної клітки, переломи ребер і був госпіталізований у ЦРЛ. Авто доставлене на штрафний майданчик.

На автодорозі Львів-Самбір-Ужгород «Мерседес» збив 25-річного пішохода. Керував іномаркою житель смт В.Березний. Потерпілий з травмами різного ступеня важкості потрапив на лікарняне ліжко. А в Мукачеві, на місцевому ринку ГІД сталася аварія в умовах неочевидності. Тобто водій автомашини, рухаючись заднім ходом, наїхав на літнього чоловіка і зник з місця пригоди. Свідки ДТП повідомили міліцію. Співробітники ДАІ, здійснивши відповідні оперативно-розшукові заходи, по гарячих слідах затримали утікача. Ним виявилася власниця автомашини ВАЗ, жителька Мукачева. Автомобіль доставлений на штрафний майданчик.

Загалом протягом вихідних в області сталося 11 ДТП, в яких 10 осіб були травмовані. Окрім цього, працівники Державтоінспекції краю за цей період зафіксували 793 порушення правил дорожнього руху, зокрема у 33 випадках водії керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

ВЗГ УМВС України у Закарпатській області