Закарпаття: У депутатському корпусі — … педофільський скандал!

У Великоберезнянському районі Закарпатської області розгорається педофільський скандал. У розбещенні малолітніх звинувачують депутата районної ради.
На початку минулого тижня в місцевій школі в другій половині дня з’явився чоловік років сорока. Незнайомця бачили педагоги, однак сприйняли його за батька, який прийшов за своєю дитиною.

Зустрівши в коридорі двох третьокласниць, які залишилися на групу подовженого дня, він представився лікарем і звелів йти за ним в один з порожніх класів, – передають «Комментарии».

Тут «лікар» по черзі роздягав дівчаток і починав проводити «медогляд» – розглядати і мацати за різні частини тіла, в тому числі інтимні. А по завершенні «процедури» попросив дітей нікому нічого не говорити і пообіцяв прийти до них ще.

Коли чоловік виходив зі школи, його побачила мама однієї з «оглянутих» дівчаток, проте дитина розповіла їй про «дивного лікаря» лише вдома. Жінка відразу повернулася в школу, щоб з’ясувати, що це за медичні процедури. Вчителі вже довідалися про «лікаря» від другої третьокласниці. Хоча дехто і бачив його на власні очі, хто він такий, ніхто не знав.

Зловмисника вдалося ідентифікувати через два дні – мама «оглянутої» дівчинки впізнала його в місцевому ресторані, записала номер його автомобіля і звернулася в міліцію. Та швидко встановила, що «лікар» – 40-річний житель одного з сіл району, депутат районної ради.

Мама дівчинки розповіла, що після того, як правоохоронці почали перевірку її заяви, до неї на роботу неодноразово приходила сестра депутата і погрожувала фізичною розправою. Жінка офіційно звернулася з цього приводу в міліцію.

Як повідомили у Великоберезнянському РВВС, за фактом розбещення неповнолітніх (стаття 156 Кримінального кодексу України) порушено кримінальну справу.

ЗІК