Відставлений комуніст Леонід Грач вважає, що нікому із президентів не вдалося об’єднати Україну

Народний депутат від Компартії України Леонід Грач вважає, що жоден із державних діячів президентського рівня не зміг об’єднати Україну на єдиній морально-патріотичної платформі.
«Держава самоусунулася від морально-патріотичного виховання … Замість цього Україну ділять на націоналістів-русофобів і російських шовіністів. Що називається, приїхали. Жоден із державних діячів президентського рівня, включаючи і сьогоднішнього, так і не зміг об’єднати державу на єдиній морально-патріотичної платформі», – заявив Грач, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

При цьому на уточнююче запитання, що сьогодні це намагається зробити Партія регіонів, він сказав: «І дуже комічно». «Вже договорилися до того, що для кожного регіону у них свій патріотизм. На Заході вони поклоняються Бандері, на Південному Сході – Пушкіну. Але це вже не патріотизм, це той самий конформізм. Який істинний патріот (не плутати з «патріотиками») погодиться з тим, що Бандера або Шухевич – герої? А у Партії регіонів це можливо», – сказав він.

Нагадаємо, керівництво Комуністичної партії України ухвалило рішення вивести зі складу ЦК і звільнити з посади першого секретаря Кримського республіканського комітету КПУ Леоніда Грача.

«ForUm»