Закарпаття: Начальник Мукачівського прикордонного загону п’яним за кермом не був?

У зв’язку з інформацією, яка з”явилася в ЗМІ стосовно затримання начальника Мукачівського прикордонного загону полковника Ігоря Левадного в нетверезому стані за кермом автомобіля прес – служба Мукачівського прикордонного загону повідомляє подробиці даного інциденту.
12 грудня 2010 року з метою вибуття у службове відрядження до міста Київ полковник Ігор Левадний рухався з міста Ужгород до міста Мукачево до управління прикордонного загону для проведення службової наради. В районі 14.00 години, на автомагістралі Чоп – Київ, полковник Ігор Левадний був зупинений спецпідрозділом „Кобра” УМВС України.

Після складання протоколу стосовно полковника Ігоря Левадного по факту вживання алкоголю та вилучення автомобіля на штрафмайданчик, начальник Мукачівського прикордонного загону прибув до міста Мукачево і негайно звернувся до Мукачівської ЦРЛ, щодо проходження медичного огляду для встановлення факту вживання алкоголю та стану сп’яніння.

Після проходження даного медичного огляду, лікарями Мукачівської ЦРЛ, факту вживання алкоголю полковником Ігорем Левадним не було виявлено (протокол додається).

На даний час начальник Мукачівського прикордонного загону знаходиться в місті Київ. За наказом Голови Держприкордонслужби полковник Ігор Левадний проходить в місті Києві незалежну медекспертизу, щодо вмісту алкоголю в крові, результати якої будуть додатково надані ЗМІ.

По прибуттю в місто Мукачево начальник Мукачівського прикордонного загону полковник Ігор Левадний готов особисто прокоментувати ЗМІ подробиці по даному випадку.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону