Ужгород: Міліція Закарпаття одержала 11 новеньких “Жигулів” для карного розшуку та сучасну криміналістичну лабораторію на колесах

Як повідомив начальник управління МDC України у Закарпатській області Віктор Русин, для карного розшуку у районах області надійшли 11 новеньких автомобілів “ВАЗ-2107” на 1,5 млн. грн., криміналістична лабораторія на колесах та оргтехніка для районних управлінь, які сьогодні урочисто були вручені їх новим власникам.
Окрім того, з обласного бюджету в цьому році на потреби обласного УМВС було виділено 300 тисяч гривень, які були використані на придбання оргтехніки та спецтехніки.

Опісля на прес-конференції Віктор Русин повідомив, що цьогоріч в органи внітрішніх справ області надійшло 33 тисячі заяв про правопорушення проти 29 тисяч у минулому році. За заявами було порушено 5496 справ, що також більше більше проти минулого року. Розкриті усі 27 вбивств, що сталися з початку року.

Якщо 2010 рік правоохоронці Закарпаття починали на 19 місці у державі, то завершують його у п’ятірці найкращих облуправлінь держави.

Начальник Закарпатського УМВС Віктор Русин провів також церемонію нагородження: як найкращих помічників-спонсорів зі сфери бізнесу, так і журналістів.

KARPATNEWS.in.ua