Закарпаття: Іномарка врізалася у бетонний стовп, ліхтар якого, падаючи, травмував пенсіонерку-пішохода

Протягом минулих вихідних на території Закарпатської області сталося десять дорожньо-транспортних пригод, в яких зазнали пошкоджень транспортні засоби або інше майно. Ще у трьох ДТП одна людина загинула та четверо зазнали травм.
Зокрема, 11 грудня, у селі Страбичово Мукачівського району водій автомобіля “ВАЗ 21099” не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет,  де вдарився у бетонний місток та перекинувся. У результаті ДТП власник авто отримав травми та госпіталізований до ЦРЛ. Нажаль, не обійшлось і без трагічних моментів. В автомобілі знаходились ще два пасажири, – 25-річний та 23-річний юнаки. Перший, від отриманих тілесних ушкоджень помер в кареті швидкої допомоги. Інший, отримав черепно-мозкову травму, множинні рани обличчя, відкритий перелом правої гомілки та доставлений до лікарні.

Того ж дня водій, “Міцубісі L-200”, рухаючись в напрямку залізничного переїзду, не впоравшись з керуванням  та здійснив наїзд на бетонний електростовп, в наслідок чого зі стовпа впав ліхтар на 71-річну пенсіонерку, яка проходила поряд. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому лівого стегна та доставлена до лікарні. Водія затримано, авто доставлено на штрафмайданчик.

А 12 грудня водій автомобіля “ВАЗ 21099″, 34-річна мешканка с. Нересниця не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з зустрічним автомобілем ” Пежо-206″. Постраждала 18-річна пасажирка автомобіля “Пежо”. Її  доставлено в травматологічне відділення ЦРЛ.

ВДАІ УМВС України в Закарпатській області