Ужгород: Влада витратить 200 тис. грн. на створення інвестиційно привабливого “обличчя” міста над Ужем

На програму формування позитивного інвестиційного іміджу Ужгорода в бюджет наступного року планують закласти 200 тис. гривень, з яких 40 тис. передбачено на випуск та тиражування рекламного фільму про інвестиційну привабливість обласного центру Закарпаття.
На засіданнях профільних комісій Ужгородської міської ради проект програми презентувала начальник відділу майнових відносин та інвестицій Ольга Травіна. За її словами, програма розрахована на 1 рік і при правильній системній роботі над нею додаткового фінансування з міського бюджету в наступні роки може не знадобитися.

“Ми не маємо можливості якісно презентувати наше місто на міжнародних ярмарках та форумах через те, що робота у цьому напрямку протягом минулих років практично не проводилась. Ми не маємо якісної друкованої продукції, у нас відсутній належної якості оновлений каталог інвестицій по місту, двомовний чи чотиримовний, не маємо жодної систематизованої інформації на цифрових носіях, не маємо навіть проектора”, – говорить Ольга Травіна.

Серед необхідних для реалізації програми речей, у кошторисі вказано розробку спеціального інвестиційного сайту міста Ужгород, на що планується виділити 10 тис. гривень

21 грудня програма формування позитивного інвестиційного іміджу Ужгорода, швидше за все, буде винесена на розгляд сесії міської ради.

ВЗП