Закарпаття: На трасі Мукачево-Чоп “Жигулі” зіткнулися з БМВ, а останній врізався у ПАЗик — травмовані 4 людини (ФОТО)

14 грудня 2010 року близько дев’ятої години ранку на автодорозі «Мукачево-Чоп» водій, 1944 року народження, мешканець м. Мукачева керуючи автомобілем ВАЗ 2109, неподалік села Ключарки, здійснив маневр повороту вліво через зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем ВМВ-528.

Іномарку, у свою чергу, відкинуло на протилежну сторону дороги, де сталося зіткнення з рейсовим автобусом марки ПАЗ. Автобусом керував 45-річний мешканець Мукачева. На щастя рейсовий автобус був практично порожнім – там знаходилися лише два пасажири.

Але без травмованих, врешті-решт, не обійшлося: в результаті даної ДТП травм зазнали водій та троє пасажирів ВМВ-528: мешканка с. Ключарки, яка отримала черепно-мозкову травму, забійну рану голови, 26-річний водій ВМВ отримав закритий перелом нижньої гомілки, черепно-мозкову травму, 23-річна та 3-річна мешканки села Ключарки отримали струс головного мозку та черепно-мозкову травму.

Всі потерпілі доставлені до ЦРЛ. Транспортні засоби перебувають на  штрафмайданчику. У водіїв взято кров на встановлення вмісту алкоголю. Ведеться слідство.

ВДАІ УМВС України в Закарпатській області