Закарпаття: Новим головою Студентської ради УжНУ обраний студент географічного факультету Крістофер Томей

На з’їзді студентської ради Ужгородського національного університету вже колишній її голова, студент факультету суспільних наук, Михайло Шелемба, відзвітував перед делегатами засідання про пророблену роботу за минулий рік.

Того ж  дня делегати засідання студентської ради таємним голосуванням обрали нового голову – Крістофера Томея, студента 3 курсу географічного факультету. За нього проголосували 78 зі 121 студента.

Відкрила з’їзд Ольга Гвоздяк, проректор УжНУ з виховної роботи, яка висловила вдячність від імені керівництва, зокрема, ректора Миколи Вегеша,  Михайлу Шелембі та всьому колективу студентської ради за плідну роботу. Вона вручила подяку Михайлу Шелембі за активну громадську діяльність на посаді голови та побажала обрати гідного нового голову. Михайло Шелемба у своєму звіті розповів про основні досягнення за минулий рік студентської ради: участь у поселенні студентів у гуртожитки, співучасть у створенні першої у Закарпатті електронної бібліотеки, відновлення гарячого водопостачання у гуртожитках № 1-3, активна участь  в організації дозвілля тощо.

Голова також подякував керівництву, зокрема, Ользі Гвоздяк, за сприяння студентському самоврядуванню в університеті. Юрій Машика, студент третього курсу юридичного факультету, доповів про положення про студентське самоврядування, яке нині знаходиться на розгляді та доопрацюванні в юридичному відділі ректорату.

Нового голову делегати з’їзду обирали з трьох кандидатур: Романа Сов’яка (третій курс філологічного факультету), Сільвіу-Мірела Марини (третій курс юридичного факультету) та Крістофера Томея, який став новим головою. Кожен кандидат виступив перед студентами зі своїми передвиборчими програмами. Роман Сов’як отримав 19 голосів, Сільвіу-Мірел Марина – 22.

Того ж дня студенти затвердили герб студентської ради УжНУ.

Прес-служба УжНУ