Читайте в черговому номері газети «НЕДІЛЯ»: Хто із відомих закарпатців отримає «Руську премію»? Скільки коштував ФК «Закарпаття» Прінц Антві?

А ще у суботньому номері газети Вас зможе зацікавити щоденник професора УжНУ Сергія Федаки про хитросплетіння та коріння нинішньої закарпатської політики, кримінальні новини краю, погода на наступний передноворічний тиждень, телепрограма в новорічну ніч та багато цікавих новин. Шукайте газету «НЕДІЛЯ» у приватних розповсюджувачів преси та у кіосках «Укрпошти».Прінц приїхав до Ужгорода штурмувати Європу
Нещодавно лави ужгородського «Закарпаття» поповнив ганець Прінц Антві. Окрім того, що це перше придбання ужгородців Прінц став ще й першим представником Гани на теренах України. Прінц цікавий емоційний співрозмовник, який залюбки поділився враженнями від нового місця свого працевлаштування та про те як він потрапив до нас з далекої Африки.
Детальніше про футболіста із Гани читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ» від 18 грудня
 
Миколай повернувся в Доробратово
Доробратівський Свято-Миколаївський храм унікальний тим, що в ньому від 26 вересня цього року знайшли одвічне пристанище мощі Святого Миколая. Точніше, саме того дня до храму з далекої Італії було доставлено і передано частку мощей Чудотворця.
Детальніше про мощі та унікальний храм у матеріалі нашого кореспондента Оксани Розман читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ» від 18 грудня
 
«Руську премію» вручать цього тижня
Напередодні дня Святого Миколая, 18 грудня, відбудеться підсумкове засідання комітету з присудження «Руської премії», а також нагородженя нових лауреатів. Протягом останнього п’ятиріччя нагорода вручалася щороку двом закарпатським літераторам, які пишуть русинською та російською мовами і досягли вагомих успіхів у художньому осмисленні та відображенні дійсності.
Про здобутки премії та найбільш вірогідних кандидатів на цьогорічне лауреатство читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ» від 18 грудня
 
Красивий феєрверк – реальна смерть
У новорічну ніч від «пострілу» піротехніки гинуть люди, а десяткам петарди відривають пальці і травмують очі. Попри численні застереження медиків, рятувальників і правоохоронців стосовно небезпеки піротехнічних засобів, люди все-одно ігнорують будь-які інструкції – що ж це за Новий рік без петард та феєрверків? Щороку такі забави забирають людські життя й залишають закарпатців каліками. Коментар газеті «НЕДІЛЯ» стосовно правил безпеки користування піротехнічними засобами дав начальник ГУ МНС області Мирослав Щербей.
Детальніше читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ» від 18 грудня

nedilya.at.ua