Ужгород: Роботи зі шкіри та дорогоцінного каміння презентував шанувальникам художник Артур Тиводар (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У середу, 15 грудня, в Ужгороді художник Артур Тиводар презентував свою нову колекцію картин. У великому залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відбулося відкриття виставки виробів зі шкіри та дорогоцінних каменів знаменитого закарпатського художника.

Як він і обіцяв, на виставці художник представив понад 20 композицій на пейзажну, релігійну та філософську тематику.

У художніх роботах поєднується шкіра, дорогоцінні камені, а в деяких – електричний годинник і дзеркало. Кожна з картин дивує своїм філософським змістом, неординарним підходом до роботи і досконалої витонченістю.

Як розповів Артур Тиводар журналістам, – “На кожну з робіт я витрачаю часу, в середньому, від тижня до місяця, залежно від композиції. Дану виставку я готував рік. Можливо що ужгородці зможуть навіть придбати окремі з моїх робіт”.

У композиціях майстра задіяні шкіра, гірський кришталь, апатит, сусальне золото, топаз, гранат, агат, використовувалося і різьблення по дереву і т.д.

Артур Тиводар підкреслив, що емоційно і духовно його надихає кохана дружина, яка завжди підтримує художника і допомагає при створенні унікальних шедеврів.

Виставка триватиме з 15 по 27 грудня.

Світлана Оксіюк, Вся Закарпатська Правда