Шуфрича призначать губернатором Закарпаття?

Янукович може призначити екс-міністра головою ОДА, щоб Балога не розслаблявся.

Після оголошеного скорочення на третину чисельності міністрів і вполовину – апарату уряду, руки у команди Януковича дійшли до чистки органів влади, які забезпечують роботу глави держави. Про це пише Євген Магда у статті «Президент узявся чистити найближчі йому органи».

Як пише автор, голова президентської адміністрації Сергій Льовочкін дав зрозуміти, що «принцип двох заступників» буде реалізований на Банковій і в РНБО.

Зокрема, цікавою може бути доля двох заступників Богатирьової – Володимира Сівковича і Нестора Шуфрича. Обидва входять до так званої «групи Клюєва», а Нестор Іванович, зазначає автор, ще й перевірений численними політичними сутичками боєць. Володимира Леонідовича можуть спробувати інтегрувати «за профілем» в СБУ, або структуру, що займається військово-технічною співпрацею. А ось Шуфрича, припускається в статті, цілком може чекати призначення за принципом «геть з-перед очей» – наприклад, губернатором Закарпаття, щоб міністр МНС Віктор Балога не розслаблявся.

Нагадаємо, 18 березня 2010 року указом Президента України Віктора Януковича головою Закарпатської обласної адміністрації призначений Олександр Ледида, повідомляє Мукачево нет.

viza.uz.ua