Ужгород: Новорічно-Різдвяні свята розпочнуться із запалення головної міської ялинки, Параду Миколаїв та відкриття скульптури Ужгородського Миколайчика

Сьогодні, 17 грудня, о 13.30 на Театральній площі урочисто запалять вогні новорічної ялинки. Першу ялинку в Україні відкриє міський голова найзахіднішого обласного центру Віктор Погорєлов. На цей момент біля новорічного символу зберуться учасники традиційних акції Миколайчиків та Параду Миколаїв.

Про це повідомляють у прес-службі Ужгородського міського голови.

Як інформує ініціативна група, котра готує зустріч Посланця Святого Миколая в Ужгороді, 17 грудня о 14.00 на Театральній площі відбудеться безпрецедентна подія – відкриття скульптури Ужгородського Миколайчика.

У суботу, 18 грудня, о 10.00 в Ужгороді на стадіоні “Авангард” відкриється найбільша на Закарпатті ковзанка. У церемонії братиме участь ужгородський міський голова Віктор Погорєлов та кількадесят учасників Параду Миколаїв, котрий відбуватиметься в місті напередодні. Як подарунок до Дня Святого Миколая, у суботу ковзанка працюватиме безкоштовно. Організатори запрошують усіх!