Землянин відгриз у інопланетянки-насильниці сосок

Американські вчені довели факт сексуального насильства, який стався щодо жителя Австралії, якого в 1992 році зґвалтували інопланетянки-гуманоїди. На згадку від інопланетянок у австралійця залишився відгризений ним сосок.

Петро Хурі в 1973 році іммігрував з Лівану до Сіднея, де одружився. Вранці 1992 року він повернувся з залізничного вокзалу, де проводжав дружину, яка вирушила на відпочинок за місто. За словами постраждалого, він відчув себе погано і приліг відпочити, але через деякий час прокинувся від забуття через якісь звуки у спальні. Те, що він побачив, шокувало його.

Поруч з ліжком на колінах стояли дві дивні жіночі фігури, які за образом нагадували холодних снігових королев. Шкіра жінок була настільки прозорою, що через тіло можна було розрізнити предмети. Крім того, у незнайомок були дуже витягнуті обличчя і різко окреслені підборіддя, а очі глибокі і яскраво сині. За розгубленістю господаря послідувала дезорієнтація, яка не дозволила Хурі зробити жодного руху.

Жінки піднялися в повний зріст, який склав приблизно 6 футів, підійшли до Петра і притиснули з двох сторін його голову до грудей, а потім по черзі три рази зґвалтували його. Але Хурі все-таки вдалося роздобути докази інопланетного відвідування.

У процесі статевого акту він відкусив від соска одного гуманоїда шматочок. До того ж, незвичайні гості залишили після себе сюрпризи – довгі світлі пасма волосся, які випали при вчиненні статевих контактів. Відповідно до аналізу мітохондріальної ДНК цих частин з’ясувалося, що вони належали давно вимерлим представникам з роду басків.

tsn.ua