Закарпаття: Керівники обласної ДПА завітали з гостинцями від Святого Миколая до вихованців дитбудинків і шкіл-інтернатів (ФОТО)

Уже доброю традицією напередодні Дня Святого Миколая стали зустрічі представників податкової служби Закарпаття з вихованцями дитячих будинків та шкіл-інтернатів. Не забули податківці про своїх підшефних і цьогоріч.

Заступники голови ДПА у Закарпатській області Микола Бутенко та Еріка Васкова у четвер, 16 грудня, поїхали з гостинцями у Виноградівський дошкільний навчальний заклад (дитячий будинок) інтернатного типу Закарпатської обласної ради, де виховуються і проживають 84 дівчаток та хлопчиків. Малеча отримала до свята м’які іграшки, ляльки, конструктори, книги, розвиваючі ігри кожному вихованцю закладу та загальні подарунки, аби під час дозвілля школярі проводили час змістовно та з користю. Усі подарунки були придбані за благодійні внески працівників обласного апарату ДПА в області.

Того ж дня діток навідала з подарунками від місцевих податківців і начальник ДПІ у Виноградівському районі Тетяна Граб.
На знак вдячності діти підготували гостям святковий концерт.

Помічники Святого Миколая, якими в ці дні стали податківці Закарпаття у кожному районі області, рознесуть подарунки діткам у дитячі будинки, школи-інтернати. Адже подарувати малятам без батьківської опіки хоча б краплину турботи, прикрасити їх непросте життя увагою та турботою вважають своїм моральним обов’язком.

ДПА у Закарпатській області