Закарпаття: У День міліції спецправоохоронці краю показали в Ужгороді свої професійні навички (ФОТО)

На площі Народній в обласному центрі в рамках відзначення професійного свята – Дня працівників міліції відбулися показові виступи бійців спеціальних підрозділів міліції “Беркут”, “Сокіл” і кінологічного центру УМВС.

На проїжджій частині вулиці, яка стала показовою площадкою, – бронетранспортер, мікроавтобус, легкові автомобілі… Поруч – дужі хлопці: маски на обличчях, плямиста уніформа-камуфляж, пістолети в кобурах та автомати в руках.


Це вони – герої дня – охороняють громадський порядок, врегульовуючи конфлікти, затримують злочинців, цілі угрупування, ризикуючи своїм життям щохвилинно.
Сьогодні на очах у всіх бійці демонстрували прийоми рукопашного бою настільки чітко, технічно, як у кіно, затримуючи втікачів, нападників. Присутні й отямитися не встигли, як затримані уже лежали на землі в наручниках. Шквали оплесків за кожним виступом.
Вогники захоплення у очах не тільки хлопчаків при одному погляді на їхню бездоганно форму, виправку, навички, професійність, а й бувалих чоловіків…
Усе було цікаво, професійно, переконливо.

Здоров’я вам, усім представникам найбільш боєздатних спецпідрозділ міліції Закарпаття, любові, миру й злагоди в сім’ях. Сил вам, витримки і захисту Всевишнього!

Прес-служба Закарпатської обласної ради