Закарпаття: Захмелілий газда взявся виховувати дітей за допомогою кулаків та кухонного ножа!

У цій родині, де виховується двоє неповнолітніх дітей, сварки виникали не вперше. Господарі оселі офіційно ніде не працювали. Мати підробляла по найму у людей. А глава сімейства взагалі не переймався тим, де взяти гроші на прожиття. Окрім цього, останнім часом частенько зловживав спиртними напоями.
Сім’я навіть була поставлена на облік у службі у справах неповнолітніх райдержадміністрації. Співробітники кримінальної міліції у справах дітей  постійно навідувалися   сюди, аби з’ясувати стан справ і провести профілактичну бесіду.

В один з вечорів  газда  розгулявся  не на жарт. Господиня  пішла на заробітки, а чоловік залишився з дітьми, десятирічним пасинком та його чотирирічною  сестрою. Як завжди, сильно захмелілий, він, замість того, щоб доглядати за дітьми, спокійно спав. Однак, його сон порушила донька, яка з необережності впала з ліжка і заплакала. Розлючений  вітчим спочатку жбурнув  у бік дітей  стільцем,  аби їх «заспокоїти».  А далі взявся за «виховання» пасинка. Нелюд  схопив хлопця і вдарив  його головою об стіну. Потім  потягнув дитину на  кухню, де йому під руки потрапив кухонний ніж. Домашній тиран, озброївшись гострим лезом, накинувся з ним на хлопця. Спершу завдав йому  колоту рану  біля  лопатки. Потім  продовжив бити по голові кулаками. Втомившись від такої «педагогіки», вітчим нарешті залишив  свою жертву  і пішов спати.

Потерпілий  хлопчик  побіг до матері на роботу, яка й  відвела сина у лікарню. Про пацієнта з ножовим пораненням черговий лікар повідомив  міліцію.  Невдовзі за вказаною адресою  виїхали співробітники органів внутрішніх справ.  Вітчима-нелюда, який ще перебував   у стані сильного алкогольного сп’яніння,  затримали. Щоправда,  він  чинив правоохоронцям опір. Під час проведення огляду будинку співробітники міліції вилучили кухонний ніж із плямами крові.

Матеріали справи передали у прокуратуру.  На щастя, трагедії вдалося уникнути.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області