Site icon zakarpatpost.net

Закарпаття: У Берегові вшанували чемпіонів та призерів з футболу сезону 2010 року

У суботу в Берегові відбулося вшанування чемпіонів Берегівського району з футболу сезону 2010 та переможців обласного турніру призерів районних і міських чемпіонатів «Ліга чемпіонів Закарпаття» ФК «Зірка» Берегово.
На вшануванні були присутні перший заступник голови Берегівської міської ради Ольга Бідзіля, начальник відділу молоді та спорту Берегівської РДА та спорту Берегівської міської ради Василь Фекете, голова Федерації футболу Берегівського району Олександр Чегіль, заступник голови Федерації футболу Закарпаття Віктор Наскалов.

Нагородження чемпіонів району та переможців «Ліги чемпіонів Закарпаття» розпочалось із хвилини мовчання вшанування пам’яті голови Федерації футболу Берегівського р-ну Павла Бідзілі, який загинув в автомобільній катастрофі.

Команда «Зірка» нагороджена кубками та дипломами, а гравці – медалями, грамотами. Багато теплих слів пролунало на адресу керівників клубу Павла Іванова та Івана Войтовича, які зробили дуже багато для досягнення такого успіху. Окрема подяка головному тренеру команди Івану Фізеру, який підготував команду чемпіонського рівня.

У «Зірки» багато планів на новий сезон. Можливо, ми побачимо їх і на обласному рівні.

“Спорт Тайм”

Exit mobile version