Ужгород: У видавництві “Ліра” вийшов у світ збірник матеріалів про науковий і мистецький світ закарпатського письменника Федора Потушняка

Нещодавно в ужгородському видавництві «Ліра», побачив світ 456-сторінковий збірник матеріалів «Науковий і мистецький світ Федора Потушняка: Матеріали міжнародної наукової конференції, присвяченої 100-річчю від дня народження видатного українського письменника і вченого.
У збірнику вміщено матеріали міжнародної конференції «Науковий і мистецький світ Федора Потушняка», яка проходила 15 – 16 квітня 2010 року в Ужгороді і була присвячена 100-річчю від дня народження цього видатного українського письменника, археолога та етнолога.

У науковому виданні опубліковані наукові студії відомих учених  України, Словаччини, Польщі, Угорщини та ін. Упорядник видання – завідувач кафедри історії Стародавнього світу і Середніх віків УжНУ, доцент Ігор Ліхтей.

Співорганізатори наукового форуму – кафедра історії Стародавнього світу і Середніх віків та кафедра української літератури Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет», Закарпатська ОДА та обласна рада.

Пропоноване наукове видання стане корисним для науковців, учителів, усіх, хто вивчає літературу, археологію та етнологію Закарпаття.

Віктор Петрецький, прес-служба УжНУ